NOUA SOLUȚIE PENTRU ÎMBRĂCAREA PAZIILOR DIN LEMN - Metrotile

NOUA SOLUȚIE PENTRU ÎMBRĂCAREA PAZIILOR DIN LEMN

NOUA SOLUȚIE PENTRU ÎMBRĂCAREA PAZIILOR DIN LEMN

Acoperișul casei are nevoie de un nou aspect? Soluția optimă este reprezentată de  îmbrăcarea paziilor din lemn cu tablă plană cu piatră naturală de la Metrotile. Finisajul învelitorii va avea parte de un aspect grozav, iar casa va căpăta o nouă înfățișare.

În ultima perioadă, echipa Metrotile a primit tot mai multe solicitări în legătură cu învelirea paziilor din lemn din spatele jgheaburilor și de pe laterale cu tablă plană din același material cu învelitoarea.

Tabla plană cu acoperire de piatră naturală Metrotile este un element decorativ care acoperă pazia din lemn, de aceea creează un aspect interesant de continuitate a învelitorii și pune în evidență un design deosebit.

CARE SUNT ETAPELE PROCESULUI?

Foaia de tablă plană îmbracă pazia, ceea ce asigură o protecție suplimentară paziei din lemn și îi oferă un aspect plăcut.

Indiferent de modelul de țiglă metalică cu piatră naturală Metrotile, se folosește tabla plană cu acoperire de piatră naturală și se fixează pe suportul din lemn (pazia) cu șuruburi pentru lemn, cu capătul la culoarea învelitorii.

În plus, este o soluție foarte bună pentru cei care au acoperișul înalt (P+1+M) și se îngrijorează în legătură cu întreținerea paziei din lemn prin vopsirea periodică (schelă, scară foarte înaltă etc.). 

Așadar, pazia din lemn îmbrăcată cu tablă plană cu acoperire de piatră naturală obține o nouă înfățișare. În același timp, conferă casei un aspect modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *